Passordsikkerhet

Er passordene dine enkle å gjette? Er de ikke unike og svake (for eksempel qwerty eller 12345)? Er de basert på informasjon som kan gjettes eller hentes fra offentlige kilder (for eksempel navn eller fødsel dato av dine slektninger)? Slike passord kan lett knekkes. Og når det skjer, kan noen få tilgang til nett kontoene dine og relaterte data.

Kaspersky Password Manager appen kan hjelpe deg raskt å sjekke styrken til passordene dine og om det samme passordet brukes i mer enn én konto.

For å se Kaspersky Password Manager passord skanning resultater eller legge til nye passord fra Kaspersky appen, gjør følgende.

1. Åpne Kaspersky-appen.
  2. Åpne Passordsikkerhet seksjon.
  3. Skanne resultater vises under Passordsikkerhet, gruppert etter sikkerhet kategorier..
  4. Bruk denne skjermen til å se passord skanning statistikk, skanne passord eller legge til nye passord i Kaspersky Password Manager appen.

For å lære mer om passord skanning, se Kaspersky Passord behandling hjelp.